Aktivointi- ym. sp-viestit eivät toimi [korjattu]

Keskustelua tästä palstasta, toimintatavoista ja sisällöstä.

Valvoja: Moderaattorit

Aktivointi- ym. sp-viestit eivät toimi [korjattu]

ViestiKirjoittaja yllapito » 24.10.2012, 07:47:23

TIEDOKSI:

Foorumissa on tällä hetkellä pieni käyttöongelma. Jos tänne rekisteröityy, niin ei saakaan sähköpostiinsa aktivointiviestiä. Sama juttu kaikkien muiden foorumilta lähtevien sp-viestien kanssa: niitä ei nyt lähde.

Rekisteröityneet voivat pistää sp-viestiä esim. minulle hanska[ättä]hanectica.net ja pyytää minua aktivoimaan käyttäjätilinsä. Sama pätee kaikkeen muuhunkin toimintaan, jossa foorumi väittää lähettävänsä aktivointi- tai vahvistusviestin. Silloin voi ottaa yhteyttä johonkuhun meistä: Hanska, Mako tai Piikki.

Ongelmaa selvitellään.
yllapito
Site Admin
 
Viestit: 31
Liittynyt: 25.09.2004, 12:09:17

Re: Aktivointi- ym. sp-viestit eivät toimi

ViestiKirjoittaja Hanska » 24.10.2012, 07:49:57

Näköjään kirjoitin tuon edellisen viestin ylläpidon tunnuksilla. :wink:
Ei velliä eli novelli!
Sanoja, sanoja
Hanska
 
Viestit: 638
Liittynyt: 05.10.2004, 10:00:50
Paikkakunta: Turku

Re: Aktivointi- ym. sp-viestit eivät toimi

ViestiKirjoittaja Hanska » 24.10.2012, 09:55:14

Ongelma on nyt paikallistettu, ja siihen mietitään jokin ratkaisu.

Ilmoittelen täällä, kun homma toimii.
Ei velliä eli novelli!
Sanoja, sanoja
Hanska
 
Viestit: 638
Liittynyt: 05.10.2004, 10:00:50
Paikkakunta: Turku

Aktivointi- ym. sp-viestit toimivat taas

ViestiKirjoittaja Hanska » 06.11.2012, 11:38:15

Aktivointiviestien pitäisi nyt lähteä taas foorumilta. Myös muitten sähköpostiviestikuittausten pitäisi nyt toimia.
Ei velliä eli novelli!
Sanoja, sanoja
Hanska
 
Viestit: 638
Liittynyt: 05.10.2004, 10:00:50
Paikkakunta: Turku


Paluu Netticolosseum

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa