Sotilaan lapsi -kirjoituskilpailu (dl. 28.2.2017)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Sotilaan lapsi -kirjoituskilpailu (dl. 28.2.2017)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 17.01.2017, 17:04:19

Sota-aika kosketti kaikkia suomalaisia, myös lapsia. Suomen Maakuntakirjailijat ry. järjestää aiheesta muistitietoon perustuvan kirjoituskilpailun. Sotilaan lapsi -kirjoituskilpailulla halutaan koota talteen sekä sota-aikana että sen jälkeen lapsuuttaan ja nuoruuttaan eläneiden muistoja ja tuntemuksia. Mielestämme on korvaamattoman tärkeää, että Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden 2017 merkeissä saataisiin talteen muistoja tästä näkökulmasta.

Kirjoita oma tarinasi. Miten sota näkyi perheessäsi, lähipiirissäsi ja ihmisten arjessa yleensä? Arvostamme myös sitä, miten kilpailutyö toimii lukijan näkökulmasta eli miten se on tehty ymmärrettäväksi ja kiinnostavaksi. Kirjoituskilpailun parhaimmistosta kootaan antologia yhteistyössä kustannusyhtiö Aarnin kanssa.

Kirjoitusohjeet:

Kirjoituksen pituus on enintään 10 sivua (kirjasinkoko 12, riviväli 1,5)
Voi kirjoittaa käsin, kirjoituskoneella tai tietokoneella.
Tyyli on vapaa.
Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä.
Kukin osallistuja saa osallistua vain yhdellä tekstillä.
Kilpailu julistetaan avatuksi Aleksis Kiven päivänä 10.10.2016. Kilpailuaika päättyy Kalevalan päivänä 28.2.2017.

Kilpailutyöt lähetetään (28.2. postileima riittää) osoitteella Suomen Maakuntakirjailijat ry./Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu, tai sähköpostitse osoitteella kartsa.tahvanainen@gmail.com.

Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lapulle, jonka laitat suljettuun kuoreen, ja kuoren päälle vielä nimimerkkisi. Suljettu kuori postitetaan kirjoitusten mukana. Sähköpostilla lähetettäessä omat tiedot annetaan sähköpostissa.

Tuomaristona toimii Suomen Maakuntakirjailijat ry:n johtokunnan jäsenistä ja muista asiantuntijoista koostuva viisihenkinen raati.

PARHAAT TEKSTIT JULKAISTAAN KIRJANA
Suomen maakuntakirjailijat pidättää oikeuden julkaista kilpailutöitä ilman eri korvausta novelliantologiassa, joka ilmestyy itsenäisyyspäivänä 2017. Kirjaan töitään saaneet saavat kirjan maksutta.

Kilpailutöitä ei palauteta. Kaikki kilpailutyöt tallennetaan Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistoon tutkijoiden käyttöön ja osaksi Suomen historiaa.


http://hopeantakojat.fi/e-kirjana-kiitos/
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron