Debytoi runoilijana -kilpailu (dl 29.4.2017)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Debytoi runoilijana -kilpailu (dl 29.4.2017)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 22.02.2017, 08:09:36

Debytoi runoilijana -kilpailu on taas täällä! Elokuussa 2017 ilmestyy Nuoren Voiman jokavuotinen runousnumero. Numerossa julkaistaan myös uusien runoilijoiden tuotantoa, joka poimitaan Debytoi runoilijana -kilpailun sadosta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat ja omakustanteet eivät ole este osallistumiselle, solmittu kustannussopimus kuitenkin jo on.

Tuomareina tänä vuonna toimivat Nuoren Voiman runousnumeron päätoimittajat, runoilija ja kustantaja Daniil Kozlov, taiteilijanimeltään Susinukke Kosola, sekä runoilija ja Nokturno.fi-runoussivuston päätoimittaja Virpi Vairinen.


Kilpailuohjeet


Enintään 20 liuskan valikoima runoja tulee lähettää Nuoren Voiman Liiton toimistoon 29.4.2017 mennessä (kyseisen päivän postileima riittää). Aihe on vapaa! Runot voi kirjoittaa tieto- tai kirjoituskoneella tai käsin. Käsikirjoituksia ei palauteta.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, mikä takaa tekstien puolueettoman käsittelyn. Merkitse oma nimimerkkisi runojesi yhteyteen. Liitä lähetykseesi erillinen kirjekuori, jonka päällä lukee nimimerkkisi ja jonka sisältä löytyvät oikeat yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Mikäli haluat Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelusta maksullisen arvioinnin tekstistäsi, kirjoita nimimerkkikuoren päälle sana "arvostelupalvelu". Arvostelun hinta on Nuoren Voiman Liiton jäsenille 30 €, muille 45 €.

Lähetä runosi osoitteeseen:
Nuori Voima
"Debytoi runoilijana"
Fredrikinkatu 23 D 4
00120 Helsinki


http://www.nuorenvoimanliitto.fi/sitene ... 60/ngid/1/
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron