Suoraan hevosen suusta -kirjoituskilpailu

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Suoraan hevosen suusta -kirjoituskilpailu

ViestiKirjoittaja optimisti » 20.03.2017, 12:32:38

Suoraan hevosen suusta -kirjoituskilpailu

KMV-lehti ja Autere-opisto järjestävät 100-vuotiaan Suomen juhlavuonna yhdessä kirjoituskilpailun Suoraan hevosen suusta – tarinoita tältä paikkakunnalta. Kirjoituskilpailu alkaa maanantaina 20. maaliskuuta ja kestää 30. syyskuuta saakka.
Kilpailukirjoituksen aiheen tulee liittyä vuoden aikana KMV-lehdessä, lehden verkkopalvelussa: http://www.kmvlehti.fi tai heinäkuun ajan Mänttä-Vilppulan Pop-up -näyttelytilassa järjestettävään Suoraan hevosen suusta -näyttelyn vanhaan lehtikuvaan.
Kirjoituskilpailu on avoin kaikille, niin harrastajille kuin ammattikirjoittajille. Osallistumista ei ole myöskään rajoitettu alueellisesti, voit osallistua kilpailuun asuitpa missä tahansa. Ainoa rajoite on, että saat aiheesi Suoraan hevosen suusta -kuvasta. Suoraan hevosen suusta -sanonta tarkoittaa, että tieto on peräisin suoraan alkuperäislähteestä ja sitähän paikallislehden uutiset ja tarinat ovat.
Kilpailuun voi osallistua suomenkielisellä ennen julkaisemattomalla 1–5 liuskan mittaisella novellilla. Kirjoita tekstisi fonttikoolla 12 ja rivivälillä 1,5, yhdelle puolelle paperia koneella.
Aseta liuskan marginaalit niin, että liuskalle mahtuu reilut 2 000 merkkiä välilyönteineen. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun korkeintaan kolmella tekstillä.
KMV-lehti varaa itselleen oikeuden julkaista kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia veloituksetta lehdessä ja verkkopalvelussa, mutta ei pidätä muita julkaisuoikeuksia.
Kilpailutöiden viimeinen jättöpäivä, postileima riittää, on 30.9.2017. Tekstit tulee lähettää ositteeseen: KMV-lehti, Ratakatu 6, 35800 Mänttä. Kirjekuoren päälle merkintä, Kirjoituskilpailu. Kilpailutyön liuskat on hyvä numeroida ja kirjoittaa nimimerkkinsä jokaiselle liuskalle. Kirjoittajan yhteystiedot laitetaan mukaan toisessa suljetussa kuoressa, jossa on päällä kirjoittajan nimimerkki.
Tekstit voi lähettää myös sähköpostilla: toimitus.kmvlehti@almamedia.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään: Kirjoituskilpailu. Liitä tekstisi ja nimimerkkisi viestikenttään.
Kilpailun tuomareina toimivat Arto Juurakko, Mänttä-Vilppulan kulttuurijohtaja, Autere-opiston rehtori ja runoilija, Janne Salminen, ohjaaja-käsikirjoittaja ja kirjailija sekä Sirpa Timonen, Vilppulan entinen sivistystoimenjohtaja ja kulttuurin puolestapuhuja Ylä-Kolkista.
Voittaja palkitaan 300 euron rahapalkinnolla ja kilpailukirjoitukseen aiheen antaneesta lehtikuvasta tehdyllä taululla, 2. ja 3. sijoittuneet saavat 50 euron rahapalkinnon ja taulut omien kirjoitustensa kuvista. Kilpailussa myönnetään lisäksi yksi kunniamaininta.
Lisätietoja kirjoituskilpailusta: http://www.kmvlehti.fi tai toimittaja Ali Heikkilä, KMV-lehti. Puhelin: 010 665 5623. Sähköposti: ali.heikkila@almamedia.fi.
optimisti
 
Viestit: 3
Liittynyt: 10.07.2015, 15:48:28

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron