Aforismikilpailu (dl. 31.10.2017)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Aforismikilpailu (dl. 31.10.2017)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 25.04.2017, 18:02:46

Maailma on Sana -näyttelyn yhteydessä järjestetään aforismikilpailu, jonka teemana on ”Suomi ja suomalaisuus”. Osallistua voi sähköpostitse (kk-aforismikilpailu@helsinki.fi) tai paikan päällä näyttelyssä. Voittaja palkitaan 300 eurolla, lisäksi jaetaan muita palkintoja.

Aforismit on toimitettava kilpailuun viimeistään tiistaina 31.10.2017.

Kilpailun järjestää Kansalliskirjasto ja Suomen Aforismiyhdistys, yhteistyössä Ylen kanssa.

Kilpailun säännöt:

1. Voit osallistua kilpailuun yhdellä tai useammalla aforismillasi, korkeintaan kuitenkin 20 aforismilla. Aforismien, joilla osallistut kilpailuun, tulee olla itse kirjoittamiasi ja ennen julkaisemattomia.

2. Kilpailun teemana on ”Suomi ja suomalaisuus” eli aforismiesi tulee liittyä kyseiseen aiheeseen. Voit käsitellä aihetta itse valitsemallasi tavalla ja haluamastasi näkökulmasta. Aforismeissa ei esimerkiksi tarvitse esiintyä sanoja Suomi, suomen kieli, suomalainen tai suomalaisuus. Myös aforismien tyyli on vapaa.

3. Voit osallistua kilpailuun joko paikan päällä Kansalliskirjaston aforisminäyttelyssä (Unioninkatu 36, 6. krs., Helsinki) jättämällä aforismisi kilpailulaatikkoon tai lähettämällä aforismisi sähköpostitse osoitteeseen kk-aforismikilpailu@helsinki.fi. Kilpailuun osallistuviin aforismeihin on liitettävä mukaan kirjoittajan etu- ja sukunimi sekä yhteystiedot.

4. Kilpailuaika on 16.2.2017–31.10.2017. Aforismien tulee olla perillä viimeistään 31.10.2017 joko sähköpostitse tai jätettyinä aforisminäyttelyn kilpailulaatikkoon. Myöhässä toimitettuja aforismeja ei oteta huomioon kilpailun tuloksia ratkaistaessa.

5. Aforismien tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajilla, mutta lähettämällä aforismejaan kilpailuun kirjoittaja antaa luvan julkaista kyseisiä aforismejaan korvauksetta kilpailun tulosten julkistamisen yhteydessä ja muissa kilpailuun liittyvissä yhteyksissä sekä tekstimuodossa Yleisradion hallitsemilla alustoilla, kuten verkkosivuilla ja teksti-tv:ssä. Aforismeja saatetaan käyttää myös Yleisradion ohjelmissa erillistä korvausta vastaan.

6. Asiantuntevan ja monipuolisen kolmihenkisen raadin koostumus ilmoitetaan kilpailun tulosten julkistamisen yhteydessä. Kilpailuun osallistuvat aforismit toimitetaan raadille niin, että raadin jäsenille ei paljastu kirjoittajan henkilöllisyys.

7. Kilpailun voittaja palkitaan 300 eurolla, lisäksi muita kirjoittajia palkitaan kirjapalkinnoilla. Raati voi harkintansa mukaan jakaa rahasumman myös useamman palkittavan kesken.

8. Kilpailun tulokset julkistetaan Suomen aforismiyhdistyksen ja Kansalliskirjaston verkkosivuilla 15.12.2017, lisäksi palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

9. Kilpailun järjestää Kansalliskirjasto ja Suomen aforismiyhdistys. Kilpailua koskevia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen kk-aforismikilpailu@helsinki.fi.

https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/tap ... kilpailuun
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron