Kirjoituskilpailu 2017, pätkäproosa (dl. 31.7.2017)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Kirjoituskilpailu 2017, pätkäproosa (dl. 31.7.2017)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 03.05.2017, 15:24:42

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto ja Taiteen edistämiskeskuksen PohjoisPohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste järjestävät kirjoituskilpailun 2.5.–31.7.17

Kenelle?
Kilpailu on avoin kaikille kirjoittajille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja antologiat eivät ole este kilpailuun osallistumiselle, mutta kilpailuun lähetettävien töiden tulee olla ennen julkaisemattomia ja palkitsemattomia (koskee myös omakustanteita ja antologioita).

Kirjoituksen laji ja aihe
Kilpailussa kirjoitetaan pätkäproosa. Tekstin aihe on vapaa.

Säännöt
Teksti kirjoitetaan suomeksi. Tekstin laajuus on maksimissaan 100 sanaa (välimerkkejä ei lasketa), kirjasinkoko 12, riviväli 1,5. Teksti kirjoitetaan tietokoneen tekstinkäsittelyohjelmalla, tallennetaan word- tai rtf-muotoon ja lähetetään sähköpostilla jäljempänä mainittuun osoitteeseen.
Yhdeltä kilpailijalta hyväksytään kilpailuun enintään kolme tekstiä. Teksti varustetaan nimimerkillä. Lähettäjän yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin, sähkö-
posti) tulee ilmoittaa sähköpostissa. Vain palkituista teksteistä annetaan palaute.
Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto pidättää itsellään oikeuden julkaista kirjoituskilpailuun lähetettyjä tekstejä ilman eri korvausta Pohjois-Pohjanmaan
kesäyliopiston kotisivuilla tai muissa kesäyliopiston toimintaa esittelevissä yhteyksissä tietoverkossa ja sen ulkopuolella.

Kilpailun ajankohta
Kilpailu on avoinna 2.5.–31.7.17.

Lähetysosoite
Kilpailutekstit toimitetaan 31.7.17 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: kirjoituskilpailu.pp@gmail.com
Sähköpostin aihekenttään merkintä ”Kirjoituskilpailu”
Yhteystiedot sähköpostin viestikenttään
HUOM. Lähetä yllä mainittuun osoitteeseen vain kilpailutekstit, sillä ko. sähköpostiin lähetetyt viestit luetaan vasta kilpailuajan päätyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Lisätietojakohdassa mainittuun osoitteeseen.

Raati
Kilpailun raadin puheenjohtajana toimii Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipisteen erityisasiantuntija Ulla Lassila ja jäseninä kirjailijat, kirjoittajaohjaajat Pauliina Vanhatalo, Marja-Riitta Vainikkala ja Tommi Parkko.

Voittajien valinta ja julkistaminen
Kilpailun raati valitsee kolme palkittavaa tekstiä. Voittaja saa 300 euron, toinen 200 euron ja kolmas 100 euron rahapalkinnon. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat julkistetaan marraskuussa 2017 kesäyliopiston kotisivuilla ja Facebookissa. Parhaista teksteistä tehdään kooste, joka julkaistaan kesäyliopiston kotisivuilla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on Luovan kirjoittajan työkirja (http://kauppa.tietosanoma.fi/9789518846188).

Lisätietoa
Merja Kuure, koulutussuunnittelija
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi, 044 465 2203
Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopi ... 7-tiedote/
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron