Kipu liikuttaa -kirjoituskilpailu (dl. 1.9.2017)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Kipu liikuttaa -kirjoituskilpailu (dl. 1.9.2017)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 09.06.2017, 16:17:19

Suomen Kipu ry julistaa järjestön juhlavuoden kunniaksi kirjoituskilpailun aiheena ”Kipu liikuttaa” 18.3.–1.9.2017.

Kipu on läsnä monien elämässä vaikuttavana voimana. Se sysää meitä monenlaisiin suuntiin eikä aina sinne, minne itse haluaisimme. Kipu voi liikuttaa asioita salavihkaa tai pistää kaiken elämässä mullin mallin. Miten kipu liikuttaa sinua? Liikuttaako sinua jonkun toisen kipu? Anna ajatustesi lähteä liikkeelle!

Pue ajatuksesi novellin, runon tai esseen muotoon. Voit osallistua yhdellä tai useammalla tekstillä. Otsikoi työsi vapaasti.

Lähetä kilpailutyösi sähköpostiosoitteeseen kilpailut@suomenkipu.fi. Tekstien tulee olla doc- tai rtf-tiedostoja. Merkitse kaikkiin sekä vapaavalintainen nimimerkkisi että oikea nimesi ja yhteystietosi.

Kirjoituskilpailun voittajat julkistetaan Suomen Kivun 25-vuotisjuhlaseminaarissa 19.10.2017. Valinnan tekee ulkopuolinen raati. Kilpailujen palkinnot tarjoaa Suomen Kivun yhteistyökumppani Berner oy.

Kilpailujen palkinnot tarjoaa Suomen Kivun kumppani Berner oy. Kirjoituskilpailun palkintoja ovat 1) TENS-laite, 2) LV-tuotepaketti sekä 3) Suomen Kivun paketti.

Kilpailujen satoa julkaistaan Kipupuomi-lehdessä sekä yhdistyksen verkkosivuilla. Julkaistuista teksteistä ei makseta palkkiota, mutta antamalla kilpailutyösi julkaistavaksi voit tuottaa elämyksiä ja iloa kaikille lukijoille. Kipupuomi odottaa liikuttavia, koskettavia, kepeitä tai kipeitä novelleja, runoja ja esseitä.

https://www.suomenkipu.fi/2017/05/kirjo ... liikuttaa/
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron