Kohtaamisia metsässä -kirjoituskilapilu (dl 31.8.2017)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Kohtaamisia metsässä -kirjoituskilapilu (dl 31.8.2017)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 09.06.2017, 16:29:15

Metsä on suomalaisille tuttu, jopa arkipäiväinen, mutta toisinaan siellä tapahtuu asioita, jotka jäävät iäksi mieleen. Aarteen uusimman kirjoituskilpailun aiheena on Kohtaamisia metsässä. Kerro oma muistosi. Ehkä kohtasit jonkin eläimen, ehkä toisen ihmisen. Joku on saanut kohdata itsensä – omat tunteensa, voimavaransa tai menneisyytensä. Kenties jokin kohtaaminen jäi mysteeriksi, joka ei ollut järjellä selitettävissä.

Kirjoita napakasti; kirjoituksen enimmäispituus saa olla noin 6 000 merkkiä. Jos kirjoitat käsin, kirjoita korkeintaan kaksi arkkia selkeällä käsialalla. Muista liittää mukaan yhteystiedosi (nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite).

Lähetä tekstisi sähköpostitse 31.8.2017 mennessä osoitteeseen toimitus(at)aarrelehti.fi. Laita viestisi aihekenttään tunnus ”Kohtaamisia metsässä”.

Tai postita kirjoituksesi Aarteen toimitukseen 31.8.2017 mennessä, osoite on Aarre, PL 440, 00101 Helsinki, kuoreen tunnus ”Kohtaamisia metsässä”.

Arvomme palkinnot kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonnan voittajat kerrotaan ja parhaita tekstejä julkaistaan Aarteen numerossa 9/17, joka ilmestyy 19.10.2017. Kilpailuun lähetettyjä tekstejä julkaistaan ilman erillistä korvausta myös Aarteen muissa numeroissa, verkkopalvelussa ja muissa tuotteissa.

Palkinnot

Pääpalkintona arvomme kolme paria Uittokalusto Oy:n maahantuomia Aigle Parcours 2 Enduro -kumisaappaita. Kestävät, käsin valmistetut luonnonkumisaappaat soveltuvat kovaan käyttöön, ja niillä on mukava kävellä pitkiäkin matkoja. Pohjan korkea kuvionti takaa turvallisen pidon, ja kantapäässä on iskunvaimennus. Saappaissa on antibakteerisesti käsitelty, nopeasti kuivuva polyesterivuori. Koot 38–49. Yhden saapasparin arvo on 165 e.

4. palkintona arvomme A.Vogel-tuotekassin, jossa on seuraavat tuotteet: 1 x iso idätysastia, 4 x idätyssiemeniä, 1 x A.Vogel Silmätipat, 1 x A.Vogel Yskänsuihke, 1 x Herbamare Original -yrttisuola, 1 x Herbamare Spicy -yrttisuola, 1 x Herbamare Low Salt, 2 x Kasvisliemikuutiot, 1 x Molkosan Fruit, 1 x A.Vogel-luomutäysjyväriisi, 1 x Detox-yrttitee ja 3 x yrttipastillipussit. Tuotekassin arvo on n. 125 e.

5. palkintona arvomme Finnsvala Oy:n Svala Stretch Mesh -verkkoasun, jonka materiaali on erittäin joustavaa, ihoa myötäilevää hopeaionisoitua polypropyleeniverkkoneulosta. Tasosaumattuun, hengittävään ja kosteutta siirtävään alusasuun kuuluvat pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset housut, väri musta, koot S-XXL (unisex). Palkinnon arvo on 107 e.

Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken Aarteen kirjoja.

Palkinnot ovat voittajille veronalaista tuloa. Aarre huolehtii arpajaisveron maksusta.

Lisätietoja: svala.com, uittokalusto.fi, vogel.fi

http://www.aarrelehti.fi/kilpailut/kilpailuohjeet
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron