Hervannan ja Kaukajärven alueen kirjoituskilpailu, dl 31.10.

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Hervannan ja Kaukajärven alueen kirjoituskilpailu, dl 31.10.

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 09.09.2017, 16:01:02

Kahden kaupunginosan yhteinen kirjoituskilpailu käynnistetään perjantaina 1.9. klo 18 Hervannan kirjastossa järjestettävässä tilaisuudessa. Kirjoituskilpailuun voi osallistua lokakuun loppuun saakka. Hervannan ja Kaukajärven alueen kirjoituskilpailun järjestävät yhteistyössä Hervannan kirjasto, Hervannan tiedotusyhdistys, Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, PAKU ry. ja Lions Club Tampere/Hervanta.

Kirjoituskilpailuun voivat osallistua Hervannan ja Kaukajärven alueella asuvat, työskentelevät tai opiskelevat kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet omaa teosta. Kirjoituskilpailuun voi osallistua joko proosa- ja lyriikkatekstillä tai molemmilla. Osallistuja voi lähettää kumpaakin tekstiä korkeintaan 10 sivua. Kirjoitusten aihe ja tyyli ovat vapaita. Tekstien tulee olla suomen kielellä kirjoitettuja. Kilpailussa jaetaan rahapalkintoja ja kunniamainintoja.

Arvosteluraatiin kuuluvat:

sarjakuvataiteilija, runoilija Vesa-Heikki Hietanen, Hervannan Lyhyttavara
YTM Ritva Hokka-Ahti
äidinkielenopettaja Helena Hovila, Kaukajärven koulu
vuorovaikutussuunnittelija Sirpa Koivu, PAKU ry
päätoimittaja Freija Metsähalme, Hersa ja
aluekirjastonjohtaja Taina Sahlander, Tampereen kaupunginkirjasto.

Hervannan alueen kirjoituskilpailua on järjestetty vuodesta 1991 lähtien. Vuodesta 1994 alkaen Hervannan kirjoituskilpailu on ollut aiheeltaan ja tyyliltään vapaa. Kilpailu järjestettiin Hervannan kirjoituskilpailun nimellä vuosittain aina vuoteen 2006 saakka, jolloin se laajeni Hervannan ja Kaukajärven alueen kirjoituskilpailuksi. Sen jälkeen kirjoituskilpailu on järjestetty muutaman vuoden välein.

Kilpailuaikaa lokakuun loppuun

Kilpailutyöt on toimitettava 31.10.2017 mennessä Hervannan tai Kaukajärven kirjastoon tai postitse Hervannan kirjastoon osoitteeseen:

Hervannan kirjasto

"Kirjoituskilpailu"

PL 132

33721 Tampere.

Kirjoitukset on varustettava nimimerkillä. Mukaan tulee liittää suljetussa kuoressa myös kirjoittajan oikea nimi sekä osoite. Kirjoituksia ei palauteta. Kilpailuohjeet ja säännöt löytyvät kirjaston verkkosivuilta .

Kilpailutyöt pidetään esillä Hervannan kirjaston Hervanta-kokoelmassa, ja niitä voidaan julkaista.

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupun ... 017_5.html
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron