Kirjoituskutsu Praedor-novelliantologiaan (dl. 28.2.2018)

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Kirjoituskutsu Praedor-novelliantologiaan (dl. 28.2.2018)

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 19.12.2017, 08:40:32

Avoin kirjoituskutsu Praedor-novelliantologiaan:

Vaskikirjat hakee kirjoittajia Praedor-teemaiseen antologiaan. Haussa on siis uusia novelleja, jotka sijoittuvat sarjakuvataitelija Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan Jaconiaan tai sitä ympäröivään Borvariaan. Kirjan toimittaa Erkka Leppänen.

Kuka tahansa voi tarjota novellia. Novellien toivotaan noudattavan kaanonia, eli ne eivät saa sisältää elementtejä, jotka eivät kuulu Jaconiaan (esim. haltioita, aitoja jumalallisia ilmestyksiä tai väistämättömästi toteutuvia ennustuksia). Aiemmin julkaistujen Praedor-sarjakuvien ja -kirjojen sekä Praedor-roolipelin tuntemus helpottaa maailman omaksumista huomattavasti.

Novellin ei ole pakko kertoa nimenomaan praedoreista, kunhan tarina sijoittuu Jaconiaan tai Borvariaan. Novelleissa ei saa käyttää päähenkilöinä muiden kirjoittajien protagonisteja, kuten Ferronia, Vanhaa Koiraa tai Falacia. Muuten muiden kirjoittajien keksimien elementtien käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaa. Kiellettyjä aihepiirejä ovat myös Jaconian perustuksia oleellisesti mullistavat tapahtumat kuten Borvarian "taakse" meneminen. Petrin toivomuksesta velhoja ei saa käyttää päähenkilöinä.

Lisätietoja maailmasta saa mm. praedor.net -sivustolta.

Novelleja voi lähettää Vaskikirjoille sähköpostitse osoitteeseen info@vaskikirjat.fi 28.2.2018 mennessä. Samasta osoitteesta voi myös tiedustella lisätietoja. Novellien pituudeksi toivotaan 10–20 A4-liuskaa, mutta tässä voidaan joustaa, jos hyvä tarina vaatii pitempää ilmaisua. 30 sivua on kuitenkin ehdoton yläraja. Kun julkaistavat novellit on valittu, niitä työstetään paremmaksi, ja kirja julkaistaan vuoden 2018 kesällä. Julkaistavista novelleista maksetaan 50 euron palkkio + 2 ilmaiskappaletta valmista kirjaa.

Myös raapaleita (sadan sanan tarinoita) voi tarjota, mutta niistä ei saa muuta palkkiota kuin korkeintaan yhden ilmaiskappaleen kirjaa.

Novellien tulee olla uusia ja suomenkielisiä. Novellit voi lähettää esim. rtf-, pdf-, odt- tai doc(x)-muodossa. Tekstin fontin, rivivälin ym. teknisten yksityiskohtien suhteen ei olla tarkkoja. Pääasia, että teksti on lukukelpoista.

Voit tarjota useampaakin novellia, mutta hyvin todennäköisesti kultakin kirjoittajalta julkaistaan antologiassa enintään yksi.

Julkaistavat novellit valitaan vasta sitten kun aikaraja päättyy helmikuun lopussa. Valitut ja valitsematta jääneet novellit ilmoitetaan kirjoittajille maaliskuussa.


Tätä kutsua saa mielellään jakaa eteenpäin.

http://www.vaskikirjat.fi/praedor-antologia.html
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron