Seikkailukertomuksia -lehti etsii tekstejä

Ilmoituksia järjestettävistä kirjoituskilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Seikkailukertomuksia -lehti etsii tekstejä

ViestiKirjoittaja Piikki » 06.01.2006, 19:13:11

Babek nabelista poimittua:

"Jotkut täällä viestejä lukevat tuntevat jännärilehden Iskun, jota toimitan ja julkaisen omakustannepohjalta. Iskun merirosvonumero on juuri ilmestynyt - kipin kapin tilaamaan! (juri.nummelin@pp.inet.fi on varmin tapa.) Mukana on mm. uusi käännös Arthur Conan Doylen novellista "Kapteeni Sharkeyn tuomio" (1911) ja Marton Taigan vuosikertajuttu, sekä kolme uutta novellia, joista yksi scifi-mies Petri Salinin!

Oikeastaan piti kirjoittaa siitä, että vaikka aika on muutenkin kortilla ja mietin koko ajan, minkä työn jättäisin pois, niin olen pohtinut uuden lehden perustamista. Haluaisin keskittää Iskun vain jännärilehdeksi ja perustaa lehden muunlaisille seikkailunovelleille. Minulla on plakkarissa yksi 1600-luvulle sijoittuva käännösnovelli (Molly Brownia), jossa on maantierosvoja ja muuta, ja mietin, että sen ympärille voisi koota historiallisia seikkailuja sisältävän lehden. Sen nimeksi voisi tulla Ilmarisen legendaarisen lehden mukaisesti Seikkailukertomuksia.

Mitä luulette, voisiko löytyä kirjoittajia, jotka uskaltautuisivat kokeilemaan lajityypissä ja tekemään lyhyitä ja ytimekkäitä seikkailujuttuja, jotka sijoittuvat ihan mihin aikakauteen tahansa, antiikin Kreikasta viikinkien kautta 1900-luvun puolivälin ammattisotilaitten keskuuteen? Fanzine-tyylisesti toimitaan eli jutuista saa vain lämmintä kättä ja oman kappaleen lehteä.

Jos löytyy, ottakaa yhteyttä em. sähköpostiosoitteeseen!"
Piikki
 
Viestit: 1167
Liittynyt: 25.09.2004, 17:48:54
Paikkakunta: Ristiina

Paluu Ilmoituksia kilpailuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron