Kirjoittajien syysleiri 2015.

Ilmoituksia STk ry:n toiminnasta.

Valvojat: Moderaattorit, Tiedottajat

Kirjoittajien syysleiri 2015.

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 17.08.2015, 10:28:50

Käsikirjoitus valmiina? Onko idea vasta muhimassa päässäsi? Teksti on jumissa? Ei hätää, tule hakemaan vertaistukea!

STK pitää kirjoittajien syysleirin 19.-20.9.2015.

Leiri on jäsenille ilmainen. Mikäli et ole vielä jäsen, voi jäseneksit liittyä täältä:

http://tieteiskirjoittajat.net/yhdistys ... jaseneksi/

Leiri pidetään Espoon Suvisaaristossa, osoitteessa Bosundintie 9. Paikan päälle pääsee omalla autolla tai bussilla 145, joka lähtee Kampin terminaalista.

Paikan päällä on mahdollista yöpyä, tilaa on parillekymmenelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Oma makuupussi kannattaa ottaa mukaan.

Leiripaikalle voi saapua jo perjantaina, mutta varsinainen ohjelma alkaa vasta lauantaina. Tarkoituksena on lauantain ja sunnuntain aikana käydä läpi kirjoittamisen perusasioita osallistujien toiveiden mukaan. Leirillä myös kirjoitetaan paljon pieniä sormiharjoituksia, joten kynä ja paperia tai muut kirjoitusvälineet on hyvä varata mukaan.

Iltasella sekä grilli että sauna lämpiävät ja merivesikin on miellyttävän lämmintä. Oma pyyhe ja uimapuku kannattaa siis varata mukaan. Täysikäiset osallistujat voivat halutessaan nauttia alkoholijuomia, mutta mikään ryyppyreissu tapahtuma ei ole.

Mikäli sinulla on käsikirjoitus tai esimerkiksi Novassa pärjännyt novelli, josta haluaisit palautetta, siitä kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirille pääsee mukaan ilmoittautumalla tästä linkistä: http://goo.gl/forms/c2CdCQEOPM


Leirin ohjaajana toimii Olli Lönnberg. Lisätietoja voi kysellä numerosta 040 529 1189 tai sähköpostiosoitteesta tiarAnon(ät)gmail.com.
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu STk ry

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron