Tule tekemään Kosmoskynää!

Ilmoituksia STk ry:n toiminnasta.

Valvojat: Moderaattorit, Tiedottajat

Tule tekemään Kosmoskynää!

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 07.12.2015, 12:23:04

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien lehti Kosmoskynä saa vuonna 2016 uuden päätoimittajan. Samassa rytäkässä on oiva tilaisuus koota innokas toimituskunta varmistamaan, että jatkossakin lukijoita hemmotellaan kutkuttavilla novelleilla ja mieltäravistelevilla artikkeleilla. Alla on listattu tarjolla olevia pestejä, joihin kaivataan nyt luotettavia, sitoutuneita tekijöitä. Jos sinulla on jo kokemusta tehtävästä joka houkuttaa, hienoa! Jos ei, niin ei huolta - päätoimittaja perehdyttää tehtävään kuin tehtävään. Tässä on siis kaikin puolin oiva ja ohittamaton tilaisuus olla mukana tekemässä jotain äärettömän hienoa sekä kartuttaa samalla työkokemusta. Viestin lopusta löydät ohjeet, miten edetä, jos (ja kun!) innostut lähtemään mukaan.

TOIMITTAJIA
Toimittajana editoit lehteen kirjoitettuja artikkeleita ja novelleja. Toisin sanoen varmistat, että lehden kolahtaessa postiluukkuun sivuilta löytyy juttuja, joihin sekä kirjoittaja että lukijat voivat olla tyytyväisiä. Annat kirjoittajille rakentavaa palautetta niin sisällöstä kuin tekstin rakenteestakin. Tekstien toimittaminen on palkitsevaa ja hauskaa työtä, jossa omatkin kirjoittaja-aivot notkistuvat, kun pääsee miettimään, mikä teksteissä toimii ja mikä ei.

VERKKOTOIMITTAJIA
Luvassa on jotain uutta ja jännää, vireillä on nimittäin Kosmoskynän verkkolehti! Verkkotoimittajat toimivat päätoimittajan apuna novellien ja muiden juttujen saattamisessa nettikansan näytöille.

KUVITTAJIA ja KANSITAITEILIJOITA
Taiteelliset sielut, hoi! Kuvitus tekee hyvästä lehdestä vielä paremman, se vangitsee mielenkiinnon ja herättää tarinat henkiin. Mikäli sinulla on intohimoa ja taitoa loihtia kuvia välineellä taikka toisella, ilmoittaudu meille! Tarvetta on niin kuvituskuville kuin kansitaiteellekin.

MARKKINOINTIVASTAAVA
Onko sinulla pokkaa pyytää tuntemattomilta ihmisiltä rahaa? Hienoa! Tule meille markkinointivastaavaksi! Tehtävänäsi on siis hankkia kullanarvoisia (tai edes rahanarvoisia) mainostajia yhdessä päätoimittajan kanssa.


Kiinnostuitko? Mahtavaa! Laita siis sähköpostia pikimmiten (viimeistään 20.12. mennessä) osoitteeseen miia.outinen[at]gmail.com. Kerro viestissä hieman itsestäsi, mikä/mitkä hommat kiinnostavat ja miksi sekä onko sinulla aiempaa kokemusta lehtityöskentelystä. Samaan osoitteeseen voit ilmoittautua avustajaksi, mikäli lehteen kirjoittaminen kiinnostaa, sekä lähettää mahdollisesti heränneitä lisäkysymyksiä tehtävistä. Valinnoista toimituskuntaan ilmoitetaan hakuajan päätyttyä.
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu STk ry

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron