Stk:n kesäleiri 11.6.2016 Tampereella

Ilmoituksia STk ry:n toiminnasta.

Valvojat: Moderaattorit, Tiedottajat

Stk:n kesäleiri 11.6.2016 Tampereella

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 03.05.2016, 09:43:43

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat järjestää kirjoittajille päiväleirin la 11.6. Tampereella. Leiri on kaikille avoin, ja toivotammekin tervetulleeksi niin yhdistyksen uudet jäsenet kuin konkaritkin, sekä kaikki spefin kirjoittamisesta kiinnostuneet. Paikkana on Pirkkalaiskirjailijoiden toimisto osoitteessa Sammonkatu 2.

Leiripäivänä on ohjelmaa klo 11–17, ja teemana on ”Infodumpista proosaksi”. Miten liikkua scifin kiehtovista ideoista ja yksityiskohdista tarinan suuntaan? Miten tarinasta tehdään sujuva ripottelemalla taustatietoa ja maailmanrakennusta hillitysti oikeisiin paikkoihin?

Päivän aikana tehdään teemaan liittyvä kirjoitusharjoitus ja keskustellaan vapaamuotoisesti teemasta ja kirjoittamisesta. Vierailijana on esikoiskirjailija Liliana Lento, joka kertoo fantasiaromaaninsa Dionnen tytöt synnystä ja kirjan julkaisuprosessista. Lisäksi osallistujat voivat palauttaa etukäteen tekstejä palautekeskustelua varten.

Leirille mahtuu mukaan 15 ensiksi ilmoittautunutta, ja osallistumismaksu on 10 euroa /henkilö (sis. kahvitarjoilun). Osallistumismaksuilla katetaan tilavuokra ja esiintyjien/vetäjien matkakulut.

Lisäksi leirille osallistuvien on mahdollista ostaa Stk:n kirjoittamisopas ”Kummallisen kirjoittajat” tarjoushintaan. Pakettihinta leiri + kirjoittamisopas ”Kummallisen kirjoittajat” yht. 20 euroa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat ostaa kirjoittamisoppaan.

Illalla on vielä jatkot Tampereella vapaamuotoista jutustelua ja verkostoitumista varten. Tarjolla pikkupurtavaa.

Ilmoittautumiset 21.5. mennessä: info@tieteiskirjoittajat.net Tekstit (max. 20 liuskaa) palautekeskusteluun 31.5. mennessä samaan osoitteeseen. Kerrothan erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä tarjoilujen vuoksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tätä kutsua saa mielellään jakaa spefin kirjoittamista harrastaville.
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu STk ry

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron