Kirjoittajien syysleiri 2016 - ilmoittaudu nyt!

Ilmoituksia STk ry:n toiminnasta.

Valvojat: Moderaattorit, Tiedottajat

Kirjoittajien syysleiri 2016 - ilmoittaudu nyt!

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 12.07.2016, 09:54:53

Kirjoittajien syysleiri 2016.

Käsikirjoitus valmiina? Onko idea vasta muhimassa päässäsi? Teksti on jumissa? Ei hätää, tule hakemaan vertaistukea!
STK:n syysleiri tulee taas! Viikonloppu on 24.–25.9.2016.

Leiri on jäsenille ilmainen. Mikäli et ole vielä jäsen, voi jäseneksit liittyä täältä:
http://tieteiskirjoittajat.net/yhdistys ... jaseneksi/

Leiri pidetään Espoon Suvisaaristossa, osoitteessa Bosundintie 9. Paikan päälle pääsee omalla autolla tai bussilla 145, joka lähtee Kampin terminaalista.
Paikan päällä on mahdollista yöpyä, tilaa on kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Oma makuupussi kannattaa ottaa mukaan. Mikäli yöpymishaluisia on tätä enemmän, voimme järjestää myös telttamajoituksen. Mikäli haluaa, voi myös osallistua vain lauantai- tai sunnuntaipäivän ohjelmaan.
Leiripaikalle voi saapua jo perjantaina, mutta varsinainen ohjelma alkaa vasta lauantaina. Tarkoituksena on lauantain ja sunnuntain aikana käydä läpi kirjoittamisen perusasioita osallistujien toiveiden mukaan. Leirillä myös kirjoitetaan paljon pieniä sormiharjoituksia, joten kynä ja paperia tai muut kirjoitusvälineet on hyvä varata mukaan.
Iltasella sekä grilli että sauna lämpiävät ja merivesikin on miellyttävän lämmintä. Oma pyyhe ja uimapuku kannattaa siis varata mukaan. Täysikäiset osallistujat voivat halutessaan nauttia alkoholijuomia, mutta mikään ryyppyreissu tapahtuma ei ole.

Mikäli sinulla on käsikirjoitus tai novelli, josta haluaisit palautetta, siitä kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.
Varsinainen ohjelma tarkentuu, kun leiriläisten mielenkiinnonkohteet ovat selvillä. Varsinaista ohjelmaa on kuitenkin kahdessa slotissa, 10–12 ja 14–16.
Halukkuutta yhteisruokailuun selvitetään, kun porukka alkaa olla koossa.

Leirille pääsee mukaan ilmoittautumalla tästä linkistä: http://goo.gl/forms/H8avvqfseZVL1tiB3
Leiritirehtöörinä toimii Olli Lönnberg. Lisätietoja voi kysellä numerosta 040 529 1189 tai sähköpostiosoitteesta tiarAnon(ät)gmail.com.
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu STk ry

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron