Stk etsii puheenjohtajaa vuodelle 2017

Ilmoituksia STk ry:n toiminnasta.

Valvojat: Moderaattorit, Tiedottajat

Stk etsii puheenjohtajaa vuodelle 2017

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 31.08.2016, 19:32:52

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry etsii puheenjohtajaa vuodelle 2017


Ilmoitan, että en ole ehdolla Stk:n puheenjohtajaksi ensi vuonna henkilökohtaisten kiireiden vuoksi. Jatkan toki Stk:n riveissä ja vapautan Anne Leinosen postitusten ja varaston hoidosta vuoden vaihteessa.

Tänä vuonna Stk on saanut uudet nettisivut ja uuden logon, uudistanut Kosmoskynän ja perustanut verkkolehden, osallistunut tapahtumiin ja jakanut Kosmoskynä-palkinnon, järjestänyt päiväkurssin Tampereella, ja syksyllä on tiedossa kirjoitusleiri. Lisäksi Stk työstää parhaillaan jäsentensä novelleista urbaanin fantasian antologiaa. Keväällä jäsenistölle järjestettiin kysely, jonka tuloksia hyödynnetään Stk:n toiminnan suunnittelussa.

Sanoisin, että uudella puheenjohtajalla on aika hyvin pedattu peti odottamassa. Vaikka edellä olevasta lyhyestä toimintakertomuksesta voi päätellä, että töitä on tehty, puheenjohtaja ei todellakaan tee yksin kaikkea, vaan hänellä on apunaan hallitus ja yhdistyksen jäsenet. Minusta puheenjohtajuus on ollut mielenkiintoista. Olen oppinut paljon uutta ja saanut olla monessa mukana. Autan mielelläni seuraajaani pääsemään kiinni tehtävään.

Uusi puheenjohtaja valitaan äänestämällä yhdistyksen syyskokouksessa, jonka aikaa ja paikkaa varmistetaan parhaillaan. Myös hallituksen jäsenet vuodelle 2017 valitaan syyskokouksessa. Kiinnostuneet voivat laittaa viestiä osoitteeseen info@tieteiskirjoittajat.net mutta syyskokouksessakin voi ilmoittaa halukkuudestaan ko. tehtäviin.

Syyskokoukseen ovat kaikki jäsenet ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet tervetulleita. Kokouskutsu tulee, kun olemme saaneet vahvistettua ajankohdan ja paikan.

Syysterveisin
Mia Myllymäki
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu STk ry

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron