Atorox-ehdokkaita kaivataan, äänestäjiä myös

Ilmoituksia STk ry:n toiminnasta.

Valvojat: Moderaattorit, Tiedottajat

Atorox-ehdokkaita kaivataan, äänestäjiä myös

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 29.01.2017, 10:55:06

"Tervehdys,

on taas aika koota Atorox-äänestyslista, ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Fandom ja Atorox-esiraati muodostavat yhdessä ehdokaslistan. Molempien edustajat voivat äänestää novelleja, jotka heidän mielestään ansaitsevat Atorox-ehdokkuuden. Minkään seuran jäsenyyttä ei vaadita, vaan kuka tahansa voi osallistua. Esiraatilaisten ja fandomin äänet ovat samanarvoisia, mutta vain esiraadilla on velvollisuus lukea kaikki edellisenä vuonna ilmestyneet novellit. Tarpeeksi ääniä saaneet novellit pääsevät lopulliselle äänestyslistalle.

Voit lähettää omat äänesi vaikka heti, mutta viimeistään 27.2. mennessä. Muistathan, että ehdokasasettelu jatkuu läpi vuoden, joten voit tehdä ehdotuksia myös tänä vuonna ilmestyneistä novelleista ensi vuoden kisaa varten.

Helpoimmin ehdotusten tekeminen sujuu äänestyslomakkeella https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... YTc1SkE6MQ.
Ehdotuksia voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen atorox2017@tsfs.fi tai laittamalla postia seuran toimistolle Terrakodille: TSFS ry. c/o Terrakoti, Yo-talo B, Rehtorinpellonkatu 4-6, 20500 Turku. Novelliehdotusten määrää ei ole mitenkään rajattu: voit ehdottaa useaa tai vaikka vain yhtä novellia.

Listan viime vuonna ilmestyneistä novelleista sekä lisätietoa Atoroxista löydät TSFS:n sivuilta http://www.tsfs.fi/?toiminta/atorox.html. Jos huomaat että listasta puuttuu jokin novelli, ilmianna se Atorox-vastaavalle.
Atoroxin löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/events/1217486161649178/.

Huom: Äänestäjäksi ilmoittautumisia otetaan myös jo vastaan ja toivotaan, että seurat ryhtyvät raatien kokoamiseen. Ilmoittautumisdeadline on 13.3.

Terveisin
Nadja Sokura,
TSFS:n Atorox-vastaava"

Viesti on alun perin lähetetty yhdistysten sähköpostilistoille 25.1.2017.
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu STk ry

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron