TSFS:n spefikirjoittajapiiri (Turku)

Keskustelua kirjoittamisesta.

Valvoja: Moderaattorit

TSFS:n spefikirjoittajapiiri (Turku)

ViestiKirjoittaja Pasi Koo » 02.04.2016, 22:24:10

Hei.

Turun sf-seura on jo jonkin aikaa käynnistellyt omaa kirjoittajapiiriään. Ideana on ollut luoda kannustava ympäristö aloitteleville kirjoittajille sekä mahdollisuus palautteensaantiin spefiteksteistään.

Tapaamiset ovat kerran kuussa sunnuntaisin TSFS:n toimistolla Terrakodilla ja ne ovat olleet luonteeltaan hyvin rentoja. Pelkän ryppyotsaisen palautteenannon sijasta olemme keskustelleet niissä laajemminkin kirjoittamisesta, kunkin mahdollisista kirjallisista blokeista tai pyörittelemistä juttuideoista.

Kirjoittajapiiriin osallistuminen on mahdollista myös niille, jotka eivät itse aktiivisesti kirjoita, mutta antavat mielellään palautetta toisten teksteistä, tai niiltä joiden oma kirjoittaminen on syystä tai toisesta tauolla tai jumissa.

Alkuvuoden 2016 ajaksi Terrakodin kalenterista on varattu piiriä varten yksi sunnuntai kuussa. Aika on aina klo 15:00 eteenpäin.

Seuraavat tapaamispäivät ovat:

su 24.4.
su 29.5.
su 26.6.

Jos olet kiinnostunut ottamaan kirjoittajapiiriin, kannattaa laittaa rohkeasti viestiä. Piirin vetäjinä toimivat Leila Paananen (leilanneli at gmail.com) ja Pasi Karppanen (pasikarppanen at yahoo.com).

Voit ilmestyä paikalle vaikka sinulla ei olisi valmista tekstiä, vaan pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää. Toki jos sinulla on teksti, josta haluat palautetta, voit laittaa viestiä sähköpostitse nettisivuilta löytyviin osoitteesiin ja kerromme lisää.

Terrakoti löytyy osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä Terrakodille tullessa ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger, josta sinne on kivenheiton matka sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!
Pasi Koo
 
Viestit: 118
Liittynyt: 27.09.2004, 12:58:54

Paluu Kirjoittaminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron