Kummacon 2017

Kirjoittajien esittelyt ja keskustelua kirjallisuudesta, lehtiartikkeleista, tv-sarjoista, elokuvista jne.

Valvoja: Moderaattorit

Kummacon 2017

ViestiKirjoittaja Ananas » 21.04.2017, 10:36:46

Kummacon on 27. toukokuuta järjestettävä kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksuton. Kummacon järjestetään Pohjankartanon tiloissa. Tapahtuman toteuttaa yhteistyökumppaneiden avustuksella Studio Korppikela. Yhteistyössä ovat mukana Nuori Voima, Tähtivaeltaja, Niin & Näin, Kosmoskynä ja Särö -lehdet.

Vuoden teemana ovat utopiat ja dystopiat. Ohjelmaan sisältyy muun muassa teeman mukaisia, yleistajuisia esittelyjä Oulun yliopiston kulttuurintutkimuksen pääaineen tutkielmista.

Tapahtuman kirjailijavieraana nähdään Oulussa asuva Antti Leikas. Hän on työskennellyt toimitusjohtajana ja sitä ennen muun muassa lehtikuvaajana ja kulttuurilehti Kaltion päätoimittajana. Leikas viimeistelee parhaillaan tontuista kertovaa trilleriä, joka ottaa kantaa muinaistaruihin, universumin syntyyn ja säieteoriaan. Kirjan tapahtumien vyöryssä selviää muun muassa, miksi tontuilla ei ole sielua ja miksi ne sen ansiosta voivat liikkua ulottuvuuksien välillä. Kirja ilmestyy ensi vuonna.

Lisätietoa tapahtumasta http://www.kummacon.com.

Kuva
Ananas
 
Viestit: 1
Liittynyt: 21.04.2017, 10:25:37

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa