Kosmoskynä vuonna 2012

Ideointia, uutisia ja palautetta Kosmoskynä-lehdestä.

Valvoja: Moderaattorit

Kosmoskynä vuonna 2012

ViestiKirjoittaja Piikki » 28.09.2011, 07:31:44

Kotisivujemme puolella uutisointiin tällaista:

"Kosmoskynäkokous Turussa la 1.10 klo 18.30

Kaikille kiinnostuneille avoin Kosmoskynä-lehden suunnittelukokous Turussa la 1.10 klo 18.30 alkaen Kortteliravintola Kertussa, Läntinen pitkäkatu 35, 20100 Turku (lähellä Rautatieasemaa)
http://www.kerttu.fi/

Tapaamisessa pohditaan Kosmoskynän ensi vuotta: päätoimittaja/taittajatilannetta, sisältöjä, formaattia, henkilöresursseja.

Nyt on tilaisuus vaikuttaa siihen, millainen lehti on jatkossa – myös hyvin radikaalit muutokset ovat mahdollisia.

Varaudumme syömään Kertussa, pöytävarauksen vuoksi on hyvä ilmoittautua mukaan joko usvazine@gmail.com tai 0407430679
Kokouksen päätyttyä on mahdollista jatkaa porukalla Ravintola Kouluun, jossa on turkulaisia ja muualtakin tulleita scifistejä koolla."

Vapaamuotoisessa kokouksessa ideoidaan lehden jatkoa ja mietitään erilaisia toimintatapoja. Sadas lehti, juhlanumero, on taitossa ja ilmestyy vielä ensi vuoden puolella. Nykyinen päätoimittajamme ei voi henkilökohtaisten kiireidensä vuoksi jatkaa, joten ensi vuodeksi tarvitaan uutta päätoimittajaa. Vaihtoehtona on luonnollisesti sekin, että päätoimittajia on useita, tai lehden formaattia muutetaan niin että lehden tekeminen ei vie niin paljon resursseja.

Vaikka kokoukseen ei paikalle pääsisikään, voi tässä heittää vapaasti ajatuksia lehden sisällöstä, formaatista, ilmestymistiheydestä. Onko nykyinen linja hyvä, kaivataanko jotakin muuta? Tuleeko mieleen yhteistyökuvioita? Voisiko lehden joitakin numeroita teemoittaa? Sana on vapaa!
Piikki
 
Viestit: 1167
Liittynyt: 25.09.2004, 17:48:54
Paikkakunta: Ristiina

Paluu Kosmoskynä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron