Kosmoskynä etsii päätoimittajaa

Ideointia, uutisia ja palautetta Kosmoskynä-lehdestä.

Valvoja: Moderaattorit

Kosmoskynä etsii päätoimittajaa

ViestiKirjoittaja summa » 29.09.2012, 09:53:08

Kosmoskynä on Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien julkaisema, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti. Se on suunnattu tieteis- ja fantasiakirjoittajille. Lehti sisältää artikkeleita, novelleja ja kolumneja kirjoittajia kiinnostavista aihepiireistä.

Etsimme lehdelle päätoimittajaa. Lehteä tehdään talkoovoimin. Päätoimittajalle maksetaan nimellinen 150 euron korvaus per numero. Päätoimittaja osallistuu lehden ideointiin toimituskunnan kanssa, tilaa tekstit ja kuvitukset tekijöiltä, seuraa materiaalien valmistumista ja ohjaa työn viimeistelyssä. Hän tekee yhteistyötä taittajan ja toimitussihteerin kanssa. Päätoimittajalta edellytetään pitkäjänteisyyttä, organisointikykyä, yhteistyökykyä erilaisten toimijoiden kanssa sekä jämptiyttä pysyä sovituissa aikatauluissa.

Työstä saa runsaasti kokemusta ja siinä oppii tuntemaan alan toimijoita, kuten kirjoittajia, kirjailijoita ja kuvittajia. Lehden toimituskunta perehdyttää lehden tekemiseen, ja auttaa muutenkin sisällön kasaamisessa.

http://kosmoskyna.net
http://tieteiskirjoittajat.net


Yhteydenotot Suomen Tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n puheenjohtajalle Anne Leinoselle osoitteeseen info@tieteiskirjoittajat.net
Margaret Pennyn muistikirja:

http://margaretpenny.blogspot.com
summa
 
Viestit: 213
Liittynyt: 08.11.2004, 16:20:00
Paikkakunta: Tampere

Paluu Kosmoskynä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron