Morren kirjoittajareissu 9.-11.10.

Kirjoittajien esittelyt ja keskustelua kirjallisuudesta, lehtiartikkeleista, tv-sarjoista, elokuvista jne.

Valvoja: Moderaattorit

Morren kirjoittajareissu 9.-11.10.

ViestiKirjoittaja Mia Miró » 13.08.2015, 11:31:25

9.–11. lokakuuta 2015, Ruukin Majatalo, Mathildedal

Oletko haaveillut rauhallisesta viikonlopusta kirjoittamisen parissa? Poissa kotoa, kaukana arjen vaatimuksista?
Lähde Morren kanssa Saloon, Mathildedaliin, meren rannalle ja Teijon kansallispuiston kupeeseen, ihastuttavaan Ruukin Majataloon. Mathildedalin Ruukkitehtaiden idyllinen ympäristö on lumoava. Meri, metsät ja historialliset rakennukset pistävät kenen hyvänsä mielikuvituksen laukkaamaan ja inspiraation säkenöimään.

Ohjelmassa on pieniä kirjoitusharjoituksia, joiden avulla saat alkuun pienen tarinan, pitkän novellin tai vaikka kokonaisen romaanin.
Jos taas jokin käsikirjoitus on jo olemassa, niin kannattaa keskittyä sen työstämiseen. Halutessasi Morre voi katsoa miten olet päässyt tarinassasi alkuun, jutella pulmakohdista, pyöritellä ideoita ja pähkäillä kielioppikysymyksiä. Morre on paikalla koko viikonlopun sinua ja tekstiäsi varten.

Kirjoittajareissun ajatuksena on kirjoittaa vapaasti, omaan tahtiin, omaa tekstiä. Morre on kustannustoimittajan ja kirjoittamisen ohjaajan roolissa tukena siinä määrin kuin kirjoittaja toivoo.
Reissuun mahtuu mukaan 11 osallistujaa. Pieni, mukava porukkaa mahdollistaa rentouden ja sopivin väliajoin on mahdollisuus vaikka kokoontua paikallisen krouviin juttelemaan kirjoittamisesta niitä näitä.

Tälle reissulle lähtijät saavat Morren maailman arvostelupalvelusta 25% alennuksen, mikäli palvelu tilataan kuukautta ennen tai jälkeen reissun. Ennen reissua lähetettävistä teksteistä hän tekee lausunnon, jota voit hyödyntää viikonlopun aikana.

Kirjoittajareissun hinta on 300 euroa / henkilö. Hintaan sisältyy:
    majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa pe-su
    ruokailut (aamiainen, lounas, illallinen Ruukin Krouvissa), kahvia ja teetä
    Ruukin Majatalon tilojen käyttö kirjoittamiseen
    ohjatut kirjoitusharjoitukset ryhmissä
    henkilökohtainen ohjaus

Sitovat ilmoittautumiset 11.9.2015 mennessä, muistathan kertoa erityisruokavaliostasi. Osallistujat saavat kahta viikkoa ennen reissua kirjeen, jossa tarkempia tietoja viikonlopun kulusta.

Mathildedaliin pääsee parhaiten omalla autolla. Matkaa Helsingistä on noin 140 kilometriä, Turusta 80. Muutamalle halukkaalle järjestyy kyyti Salon juna-asemalta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: hanna@morrenmaailma.fi / 045 181 35 95

Sydämellisesti tervetuloa!

http://morrenmaailma.fi/wordpress/kirja ... jareissut/
Mia Miró
 
Viestit: 166
Liittynyt: 07.02.2015, 13:47:15

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron